May 17, 2018

Privacy

 

Eolidi și-a luat angajamentul să îți respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Citește întregul document privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine.

Informațiile pe care le colectăm despre tine și modul în care le colectăm pot varia în funcție de produsele și serviciile pe care le utilizezi și la care subscrii, modul în care ai utilizat serviciile și modul în care ai interacționat cu Eolidi chiar dacă nu eşti client, sau ceea ce am obținut de la o terță parte care avea permisiunea de a face schimb de informații cu noi.

Poți găsi completările privind protecția datelor pentru toate serviciile noastre la secțiunea protecția datelor pe site-ul nostru www.eolidi.ro/privacy.

 

Eolidi va prelucra datele tale cu caracter personal în baza următoarelor:

1. Executarea sau încheierea contractului cu tine și pentru a da curs solicitărilor tale. De exemplu, pentru a-ti livra pachetul de servicii turistice solicitat, pentru a emite biletele de avion sau de autocar și a efectua checkinul trebuie sa colectam date cu privire la membrii familiei care călătoresc sau/și participa la sejurul/circuitul solicitat, vârsta acestora si preferințe legate de tipul de masa si de cazare solicitat. Aceste date sunt imperios necesare pentru asigurarea unui serviciu de calitate in domeniul turismului.

2. Interesele comerciale legitime ale Eolidi, de exemplu, marketing direct și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele tale, evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor tale. În plus, în unele cazuri ai dreptul de a te opune acestei prelucrări. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți secțiunea Drepturile tale din această informare.

3. Conformarea cu o cerință legală imperativă, inclusiv, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul tău de a restricționa utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul serviciilor de asistență juridică ce vor fi prestate;
4.Consimțământul pe care îl acorzi atunci când Eolidi nu se bazează pe alt temei legal. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Vom colecta datele tale cu caracter personal atunci când, de exemplu:

Cumperi oricare dintre serviciile noastre;

Când facem checkinul și emitem biletul de călătorie cu avionul sau autocarul;
Te abonezi la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;
Ne contactezi prin diverse canale, sau ne soliciți informații în legătură cu un produs sau serviciu;

Iei parte la o competiție, tragere la sorți sau studiu;

Vizitezi sau navighezi pe site-ul nostru sau ți-am făcut o pre rezervare.

Ai acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi în ceea ce privește informațiile cu caracter personal;
Atunci când datele tale cu caracter personal sunt publice; sau
Ești clientul unei activități comerciale pe care o achiziționăm.

De asemenea, colectăm informații de la anumite organizații, dacă este cazul și în măsura în care avem temeiuri legale în acest sens. Acestea includ agenții de prevenire a fraudelor, anuare comerciale.

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, dacă este cazul:

Numele, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numărul tău de telefon fix și/sau mobil, data nașterii, sexul și adresa de e-mail;
Contactul tău cu noi, cum ar fi o notă sau înregistrarea unui apel pe care l-ai făcut către unul dintre numerele noastre de telefon de contact, un serviciu whats-up, facebook messenger sau un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidențe ale unui contact cu noi;
Preferințele tale pentru anumite produse, servicii și stil de viață atunci când ne spui care sunt acestea sau atunci când presupunem care sunt, în baza modului în care utilizați serviciile;
Informațiile pe care le obținem din alte surse, cum ar fi agenții de credit, agenții de prevenire a fraudelor, precum și de alți furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum și comportamentul la navigarea online.
Pentru îmbunătățirea serviciilor oferite, convorbirea cu reprezentantii si angajatii companiei noastre, ar putea fi înregistrată și transcrisă în format text. Dacă ești de acord să autorizezi înregistrarea și transcrierea, continuă apelul cu reprezentantii nostri. În cazul în care nu dorești acest lucru, te rugăm să închizi apelul și să ne contactezi prin celelalte mijloace de comunicare astfel cum sunt prezentate in prezentul document.

 

Drepturile tale

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Ai dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu tine, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem trebuie actualizate sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte poți contacta reprezentantiisi angajatii Eolidi Srl.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține Eolidi în legătură cu tine. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, te rugăm să ne contactezi pe adresa eolidi@yahoo.com.

 

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

În anumite circumstanțe, ai dreptul de a te opune prelucrării de către Eolidi a datelor tale cu caracter personal.

 

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Dacă nu dorești să mai primești mesaje de marketing din partea Eolidi privind serviciile noastre și/sau ale touroperatorilor cu care colaboram, poți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, SMS, MMS, telefon sau poștă).

 

Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing:

Contactează-ne pe adresa eolidi@yahoo.com sau office@eolidi.ro si solicita dezabonarea.
Accesează link-ul de la sfârșitul unui e-mail sau text de marketing pentru a te dezabona;

Dacă optezi pentru renunțarea la mesajele de marketing, aceasta nu înseamnă că nu vei mai primi mesaje referitoare la servicii. Pe acestea le vei primi în continuare (dacă nu am indicat altfel).

Pentru a obiecta la alte prelucrări realizate în temeiul intereselor noastre legitime:

Te rugăm să contactezi telefonic reprezentantii nostri sau trimite-ne un e-mail pe adresa eolidi@yahoo.com

Cum să înaintezi o plângere

Dacă dorești să ne contactezi în legătură cu oricare dintre drepturile tale sau să faci o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele tale cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi prin email pe eolidi@yahoo.com.

Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro
Dreptul de a restricționa utilizarea datelor tale cu caracter personal

În cazul în care consideri că datele pe care le deținem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri că nu ar trebui să prelucrăm datele tale, te rugăm să ne contactezi pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le ai. În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.
Dreptul de ștergere

Eolidi urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, ai dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal pe care le deținem. În cazul în care consideri că îți păstrăm datele mai mult decât este necesar, ar fi bine să verifici dacă a încetat contractul tău cu Eolidi. Dacă acesta a încetat, este posibil să avem în continuare temeiuri legale pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal (pentru informații suplimentare în legătură cu perioadele de păstrare, a se vedea secțiunea Durata de păstrare a datelor tale cu caracter personal).
Eolidi Srl
Braila, Romania

Cum ne puteți contacta

Opinia ta este importantă pentru noi – dacă ai întrebări cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne poţi trimite un e-mail pe adresa eolidi@yahoo.com. Puteti contacta persoana responsabila cu protecția datelor direct, Lidia Ionescu, prin e-mail la adresele eolidi@yahoo.com, office@eolidi.ro sau prin poștă sau curier la sediul social Eolidi SRL ( EOLIDI TOUR) , Calea Calarasilor 309, Bl. B2, Sc. A , Ap. 12, Braila, România sau pe adresa punctului de lucru din Calea Calarasilor 64, bl. 13, Ap. 35 parter, Braila, Romania, punând corespondența ta în atenția responsabilului cu protecția datelor.

%d bloggers like this: