septembrie 6, 2016

Atena, Autocar

REVELION IN GRECIA 2016-2017>
< ATENA >
MII DE ANI DE CIVILIZATIE, ISTORIE, CREDINTE, LEGENDE SI MITURI. O LUME DE POVESTE PE CARE VA INVITAM SA O DESCOPERITI ALATURI DE NOI !
Perioada: 29.12.2016 – 3.01.2017 | 6 zile-5 nopti | *EB 220 €
Bucuresti – Salonic – Paralia Katerini – Atena – Kalambaka – Bucuresti
< INSCRIERE CU 25 EURO/PERS >
 *Early Booking (pana la 21.11.2016) reducere 15%.

Ziua 1/Joi 29.12 BUCURESTI – SALONIC – PARALIA KATERINI
Intalnire la ora 05:00 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor. Plecare la ora 05:30 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Salonic – Paralia Katerini. In cursul dupa-amiezii ajungem in Salonic – vizita si tur pietonal al orasului in care vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema orasului Salonic – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Seara cazare la Hotel Imperia President 3*/similar in Paralia Katerini.

Ziua 2/Vineri 30.12 PARALIA KATERINI – ATENA
Dupa micul dejun plecam spre Atena. Traseul ne va duce prin Valea Tembi unde vom face un scurt popas la Schitul Sf. Paraschieva – loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare.
Ajungem dupa-amiaza in Atena in unde va invitam la un tur panoramic cu autocarul care va cuprinde : Piata Omonia, Parlamentul Vechi, Parlamentul Nou, Palatul Prezidential, Stadionul Olimpic, Poarta lui Hadrian, Templul lui Zeus, Academia, Universitatea, Biblioteca Nationala si scurt tur pietonal prin zona Plaka – cartier istoric, situat la nord de Acropole, langa districtele Monastiraki si Thissio. Aici vom vizita: Agora Romana – Forumul Roman, Biblioteca lui Hadrian, Agora Antica, Muzeul Benaki, Muzeul Kanellopoulos si pentru a admira vestitii Evzoni la schimbarea garzii. Seara cazare la Hotelul Achilion 3*/similar in Atena

Ziua 3/Sambata 31.12 ATENA – CORINT – PELOPONEZ –MICENE –NAFPLIO -EPIDAVROS
Mic dejun. Program liber in Atena sau optional excursie in Peloponez cu vizite la: Canalul Corint (lung de 6 km, leaga Mareea Egee de Marea Ionica), Micene – cea mai veche civilizatie greaca, Colonia antica, Mormantul lui Agamemnon, Nafplio – oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale si Epidavros – teatrul antic cu o acustica deosebita. Ne intoarcem spre Atena. Timp liber pentru odihna la Hotelul Achilion 3*/similar. Seara ne pregatim pentru petrecerea de Anul Nou – cina festiva de Revelion.

Ziua 4/Duminica 1.01 ATENA – CAP SOUNION
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Cap Sounion – cel mai sudic punct al peninsulei, situat la 69 km sud de Atena. Drumul urmeaza linia coastei prin statiuni cochete si porturi pescaresti pana la Templul lui Poseidon – iar apusurile de soare de aici sunt printre cele mai celebre din Grecia.
Cazare la Hotelul Achilion 3*/similar in Atena.

Ziua 5/Luni 2.01 ATENA – KALAMBAKA
Mic dejun. Parasim Atena si ne indreptam spre Kalambaka – mica statiune situata la baza cunoscutelor stanci de la Meteora. Aici vom vizita Atelierul de Pictura a Icoanelor Bizantine unde vom invata din tainele picturii in stil bizantin. Timp liber pentru a descoperi mica statiune. Seara cazare la Hotel Kostas Famissi 3*/similar – in Kalambaka.

Ziua 6/Marti 3.01 KALAMBAKA – BUCURESTI
Mic Dejun. Dupa servirea micului dejun, va invitam sa faceti cunostinta cu una din cele mai frumoase minuni ale naturii – Meteora – manastirile “suspendate intre cer si pamant” ce fac parte azi din patrimoniul UNESCO. Prima manastire construita aici a primit numele de Meteora, dupa care s-a denumit intregul ansamblu. Cele 6 manastiri ramase pana azi ofera o senzatie de neinchipuit. Incepem deplasarea spre casa pe traseul Promachonas – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. In cursul noptii, in functie de trafic si formalitatile vamale vom sosi in Bucuresti.

Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 40 pers.
ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala respectiv in Bulgaria – leva, Grecia-euro.
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* In cazul unui grup mai mic de 40 persoane ( 30-39 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/persoana;
Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare , in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!
HOTEL                  LOC IN CAM. DBL/TPL                             EARLY BOOKINGReducere 15%(pana la 21.11.2016)
ACHILION 3*                                        259 €                                220 €

Tarif copii 6-11.99 ani : 199 €
Supliment de single : 99 €

PRETUL INCLUDE:
– transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
– 5 nopti cazare cu mic dejun la Hoteluri de 3*
(1 noapte Paralia Katerini, 3 nopti in Atena, 1 noapte Kalambaka)
– tur de oras : Salonic, Atena;
– vizita la: Meteora, Biserica Sf Paraschieva;

NU SUNT INCLUSE IN PRET
– Insotitor de grup Asig. medicala (aprox. 38 lei/pers.) / Asig Storno ;
Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 47 lei ;
Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
Vizitele incluse in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;
Cina festiva de Revelion 65 €/pers

 

Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 5 €/pers.
Excursii optionale – tarife standard – achitate in statiune :
Excursie Cap Sounion 25 €/pers
Excursie in Peloponez 50 €/pers
Excursii optionale – TARIFE SPECIALE pentru inscrierile din tara :
Excursie Cap Sounion 20 €/pers
Excursie in Peloponez 45 €/pers

– REDUCERE EARLY BOOKING –
1. EARLY BOOKING – reducere 15%
(avans 25 euro/pers la inscriere , 85 euro/pers pana la 21.11.2016 si diferenta de 110 euro cu 20 de zile inainte de plecare )
2. Reducere de 5 €/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri;
Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale, se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !

HOTEL ACHILION 3 http://www.achillionhotel.com/

Hotelul Achillion este situat in centrul Atenei, la doar 200 de m fata de Piata Omonia.
Facilitati hotel : Accesul la internet prin cablu este disponibil gratuit in intregul hotel. Achillion servește un mic dejun tip bufet grecesc in fiecare dimineata. Hotelul are un bar cu TV prin satelit, iar restaurantul serveste pranzul si cina. Hotelul oferă un colt de internet gratuit.
Facilitati camere: Toate camerele au balcon, unele cu vedere spre parc si dispun de facilitatile unui hotel de 3*: baie cu dus, telefon, TV, aer conditionat, frigide

Transfer de la Braila- Bucuresti si retur : 20 euro/pers.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

%d blogeri au apreciat: