septembrie 6, 2016

Paralia Katerini 4 nopti, Autocar

< REVELION IN GRECIA 2016-2017>
PARALIA KATERINI

Perioada: 30.12.2016 – 3.01.2017 | 5 zile-4 nopti | *EB 179 €
Bucuresti – Paralia Katerini – Edessa – Olimp – Meteora – Salonic – Bucuresti

< INSCRIERE CU 25 EURO/PERS >

 *Early Booking (pana la 21.11.2016) reducere 10% + Bonus excursia la Edessa si Olimp

Ziua 1 / Miercuri 30.12 BUCURESTI – KATERINI – PARALIA KATERINI
Intalnire la ora 05:00 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor. Plecare la ora 05:30 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini. Inainte de a ajunge in statiune facem un scurt popas in orasul Katerini pentru a vizita Biserica Adormirea Maicii Domnului , parcul din centrul orasului si strada cu magazine pentru shopping. Seara cazare la Hotel RG Status 3*/similar in Paralia Katerini.

Ziua 2 / Joi 31.12 PARALIA KATERINI – EDESSA
Dupa micul dejun tarziu puteti avea o zi libera pentru odihna sau excursie optionala (sau oferita bonus pentru inscrierile facute in perioada de EB) catre Edessa pentru a admira cea mai mare cadere de apa din Europa de Est. Veti vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul raului Vodas si a afluentilor sai. Vizitand Parcul Natural Edessa veti avea parte de o zi de neuitat in mijlocul naturii. Ne intoarcem in Paralia Katerini la Hotel RG Status 3*/similar, timp liber pentru odihna, seara urmand sa participam la cina festiva de Revelion.

Ziua 3 / Vineri 1.01 PARALIA KATERINI – OLIMP – Manastirea Sf.Efrem Sirul
Dupa servirea micului dejun, va invitam intr-o excursie la optionala (sau oferita bonus pentru inscrierile facute in perioada de EB) la Olimp , sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare in orasul Litochoro pe strazile pitoresti ale “orasului de piatra”, catre “cada lui Zeus”. La intoarcere spre Paralia Katerini vom face o scurta oprire la Manastirea Sf. Efrem Sirul – ce adaposteste si cinsteste moastele Sf. Efrem Sirul , mai precis parti din mana dreapta cea cu care a scris nenumarate rugaciuni si cuvinte de invatatura. Seara cazare la Hotel RG Status 3*/similar in Paralia Katerini.

Ziua 4 / Sambata 2.01 PARALIA KATERINI – METEORA – SF. PARASCHIEVA
Dupa servirea micului dejun, timp liber sau va invitam intr-o excursie optionala la Meteora, in cursul careia vom face cunostinta cu una din cele mai frumoase minuni ale naturii, manastirile “suspendate intre cer si pamant” ce fac parte azi din patrimoniul UNESCO. Prima manastire construita aici a primit numele de Meteora, dupa care s-a denumit intregul ansamblu. Cele 6 manastiri ramase pana azi ofera o senzatie de neinchipuit. La poalele complexului monahal, se afla orasul Kalambaka unde vom avea la dispozitie timp liber pentru servirea mesei de pranz. Principalul atelier de icoane bizantine din Kalambaka – Zindros – va ofera prilejul de a asista la o demonstratie a realizarii obiectelor de cult si religioase ortodoxe. La retur, vom face un scurt popas in Valea Tembi pentru a vizita izvorul lui Apolon si capela Agia Paraskevi, construita in stanca. Seara cazare la Hotel Rg Status 3*/similar in Paralia Katerini.

Ziua 5 / Duminica 3.01 PARALIA KATERINI – SALONIC – BUCURESTI
Dupa micul dejun incepem deplasarea spre casa cu vizita orasului Salonic unde vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, pauza la Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema Salonicului – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul pe ruta Promachonas – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. In timpul noptii , in functie de trafic si formalitatile vamale vom sosi in Bucuresti.

Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 40 pers.

ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala respectiv in Bulgaria – leva, Grecia-euro.
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* In cazul unui grup mai mic de 40 persoane ( 30-39 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/persoana;
* Agentia nu asigura partaj !!!
Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare , in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

 

HOTEL                     LOC IN CAM. DBL/TPL                         EARLY BOOKING 10%(pana la 21.11.2016)
RG Status 3*/similar              199 €                                                           179 € + BONUS  Ex.Edessa si Olimp

Tarif copii 5-10.99 ani : 139 euro
Supliment de single : 99 euro

 

PRETUL INCLUDE:
– transport cu autocar clasificat pentru curse internationale ;
– 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel RG Status 3***/similar in Paralia Katerini;
– Cina festiva de revelion
– tur de oras : Salonic
– vizita oras Katerini
– Excursie la Edessa si Olimp & Manastirea Sf.Efrem Sirul > oferite bonus pentru inscrieri in perioada de early booking pana la 21.11.2016
– Insotitor de grup

PRETUL NU INCLUDE:

– Asigurarea medicala (aproximativ 38 lei/persoana);
Asigurare Storno
Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 47 lei
– Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
– Vizitele incluse in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;
– Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 5 €/pers.

Excursii optionale – tarife standard :

• METEORA – 25 euro
• EDESSA – 25 euro

Excursii optionale – TARIFE SPECIALE pentru inscrierile din tara :
• METEORA – 20 euro
• EDESSA – 20 euro
– REDUCERE EARLY BOOKING –
1. EARLY BOOKING – reducere 10% + BONUS Excursie la Edessa si Olimp!
(avans 25 euro/pers la inscriere , 65 euro/pers pana la 21.11.2016 si diferenta de 69 euro cu 20 de zile inainte de plecare )
2. Reducere de 5 €/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri;
Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale, se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !

HOTEL RG STATUS 3* http://www.rgstatushotel.gr/gr/index.html

Hotelul Rg Status este un hotel nou, modern si confortabil ce a fost construit recent si ofera conditii bune de cazare pentru petrecerea unei vacante minunate la malul marii Egee.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de: salon de mic dejun, cafenea, acces internet, lift, incalzire/aer conditionat si zona de lobby cu receptie.
Facilitati camere: Hotelul ofera cazare in camere mobilate modern ce au in dotare: balcon spatios cu mobilier, aer conditionat, TV satelit, frigider si grup sanitar propriu.Pozitionare : 150 m fata de centrul statiunii si 150 m fata de plaja .

%d blogeri au apreciat: