august 30, 2016

Viena, Avion

PIATA DE CRACIUN VIENA
Transport Avion AUSTRIAN | 4 zile | de la 199 Euro

Castane coapte, turta dulce, vin fiert, cartofi copti, mere trase in ciocolata, figurine de martipan, nuci glazurate. Casute de lemn ornate cu ghirlande, coruri de copii care canta colinde, bradul urias, impodobit in mijlocul pietei. Acesta este farmecul Pietei de Craciun din Viena. Invaluit, desigur, in atmosfera medievala a batranului oras care gazduieste targul de Craciun in fiecare an, inca din secolul al XIV-lea.

Dornici sa-si faca ultimele cumparaturi de Craciun din acest loc magic, sa se intoarca acasa incarcati cu daruri pentru prieteni, milioane de turisti viziteaza Piata din Viena in fiecare an. Aici te farmeca muzicienii de strada care interpreteaza Haydn si Mozart, dar si traditionalul Cor de baieti din Viena; te indulcesti cu delicioase prajituri preparate in faimoasele cafenele vieneze, iar o plimbare cu o caleasca de epoca in care cutreieri strazile luminate feeric iti dezvaluie magia unei capitale imperiale.

Ziua 1 Bucuresti – Viena
 Pentru plecarile 24.11, 29.11 si 08.12, prezentare la ora 06:10 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 768 cu decolare la ora 08:10. Sosire la Viena la ora 09:00.
 Pentru plecarea 28.11 prezentare la ora 09:15 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 790 cu decolare la ora 11:15. Sosire la Viena la ora 12:00.

Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central langa celebra artera de cumparaturi Marahilferstrasse sau similar. Detalii pe www.accorhotels.com

Ziua 2 Viena – Piata de Craciun & Turnul Dunarii
Mic dejun. Zi libera pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena organizata in piata din fata primariei. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, va sugeram o vizita la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central sau similar.

Ziua 3 Viena – Palatul Schonbrunn
Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica dar si Piata de Craciun organizata in curtea palatului, iar dupa amiaza Museum Quartier sau Palatul Belvedere – unde puteti vizita si Piata de Craciun deschisa aici. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central sau similar.

Ziua 4 Viena – Bucuresti
Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg.
 Pentru retururile din datele de 27.11, 01.12 si 02.12, la ora 14:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 787 cu decolare la ora 17:35. Aterizare in Bucuresti la ora 20:10.
 Pentru returul din data de 11.12, la ora 12:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 791 cu decolare la ora 15:15. Aterizare in Bucuresti la ora 17:55.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori
 199 Euro adult loc in camera dubla
 99 Euro copil 2-11,99 ani
 289 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines
(include 1 bagaj de mana de pana la 8 kg/persoana de dimensiuni maxime 55x40x23 cm)
• 3 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central sau similar
• Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Asistenta turistica locala

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 125 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
• Taxa de bagaj de cala maxim 23 kg: 30 Euro/piesa de bagaj/dus-intors (optional, cu plata in agentie la inscriere)
In aeroport taxa de bagaj de cala dus-intors este de 45 Euro/bagaj!
Nota! O familie de 2 persoane poate opta pentru un singur bagaj de cala, iar o familie de 3 persoane poate opta pentru 1-2 bagaje de cala, economisindu-se astfel 30 Euro/persoana ! Pentru fiecare persoana este inclus bagajul de mana!

Date de plecare:
 24 noiembrie
 28 noiembrie – Vacanta de Sf.Andrei si 1 Decembrie (Grup 1)
 29 noiembrie – Vacanta de Sf.Andrei si 1 Decembrie (Grup 2)
 08 decembrie