septembrie 13, 2016

Asigurari

ASIGURARI DE CALATORIE

 

Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji si ne relaxam alaturi de cei dragi. Fie ca alegi relaxarea ori aventura, siguranta ta este pe primul plan. De aceea, va oferim asigurari de calatorie diversificate, astfel incat singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.

Astfel, poti alege asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine cu nevoia ta de protectie atunci cand esti departe de casa.

Asigurarea Turist
Asistenta rutiera
Despagubirea pentru furtul/pierderea/distrugerea bagajelor

Atunci cand pleci intr-o calatorie, nu trebuie sa te gandesti la accidente sau la imbolnaviri subite.

Cu toate acestea, ele sunt riscuri care pot aparea oricand si care trebuie tratate ca atare.

Acum, cu asigurarea Turist, poti alege o calatorie linistita in afara Romaniei. Acesta este un produs care te protejeaza de aceste doua evenimente neplacute.
Asigurarea TURIST se adreseaza oricarei persoane cu domiciliul stabil sau rezidenta in Romania, cu varsta de pana la 70 de ani.

In functie de zona in care calatoresti, sumele maxime despagubite sunt de 50.000 de euro pentru Europa, sau 15.000 euro pentru intreaga lume. Daca alegi o destinatie pe glob in afara de SUA, Canada sau Israel, atunci ai 30.000 de euro acoperire. In plus, pentru urgentele stomatologice, acestea sunt acoperite prin asigurare in limita a 300 de euro.

Fie ca vei calatori doar peste weekend sau vrei sa faci un circuit prin lume, la Generali te poti asigura pentru o perioada minima de doua zile, in timp ce perioada maxima este de 365 de zile. Oriunde alegi sa iti petreci vacanta, stii ca prin Generali beneficiezi de asistenta medicala non-stop.

Asigurarea Turist Plus Premium

Asistență rutieră
Acoperirea bagajelor neînregistrate
Tratament dentar

Asigurarea de calatorie TURIST PLUS PREMIUM  este un produs de calatorie flexibil si complex, gandit special pentru a-ti face calatoria cat mai linistita.
La noi ai acoperita o multitudine de riscuri in limita a 50.000 de euro, astfel incat vacanta de vis sa ramana cu adevarat o vacanta de vis.

Cu Turist Plus Premium, esti protejat din momentul in care ai cumparat biletele, pana la intoarcerea in tara.

Ai pregatit deja vacanta si ti-a fost anulata din motive independente de tine? – ai acoperire in limita a 2.000 de euro
Compania aeriana a dat faliment, sau biletele de calatorie au fost returnate? – pentru fiecare dintre aceste riscuri ai acoperire in limita a 1.000 de euro
Plecarea din tara ti-a fost respinsa sau compania aeriana a refuzat imbarcarea ta la bord? – asigurarea acopera fiecare risc in limita a 1.000 de euro
Serviciile necoresponzatoare la bordul avionului te-au determinat sa apelezi la ingrijiri medicale? – ai si acest risc acoperit in limita a 2.000 de euro
Ai pierdut documentele, sau ti-au fost furate? – Asigurarea iti acopera 1.000 de euro pentru acest risc.

Lista de acoperiri continua: in limita a 400 de euro ai furtul,distrugerea sau pierderea bagajelor incluse, urgente stomatologice in limita a 300 de euro, precum si acoperirea pentru raspundere civila in strainatate in limita a 10.000 de euro.
asigurarea TURIST PLUS PREMIUM poate fi incheiata pentru voiaje de minimum 3 zile si de maximum 365 de zile.

In plus, suntem alaturi de tine pentru a prelua prompt toate riscurile care pot aparea intr-o calatorie: de la cheltuieli medicale de urgenta si cheltuieli stomatologice, la anularea calatoriei ca urmare a unor evenimente neprevazute, pierderea ori deteriorarea bagajelor pana la raspunderi civile in afara Romaniei.
Pentru a incheia asigurarea TURIST PLUS PREMIUM, trebuie sa ai domiciliul stabil sau rezidenta in Romania si sa nu fi depasit varsta de 70 de ani.

Asigurarea Turist Extreme

Asistenta rutiera
Raspunderea civila
Despagubirea pentru furtul / pierderea / distrugerea bagajelor

Cat mai multa adrenalina este tot ce-ti doresti de la vacanta ta. Pe doua sau pe patru roti ori pus in miscare de forta vantului, pe zapada, pe apa ori in varful muntelui, aventura este cea care-ti face planurile pentru un concediu reusit.

Cu toate acestea, cu cat un sport iti furnizeaza o doza mai mare din adrenalina pe care ti-o doresti, cu atat creste si riscul de a te accidenta.

Pentru ca stim ce inseamna o vacanta perfecta pentru tine, am conceput special asigurarea TURIST EXTREME ADVENTURE.

Daca pasiunea ta pentru adrenalina se traduce prin rafting, windsurfing, scuba-diving, bungee-jumping, ori daca esti pasionat de motociclism, alpinism, skateboarding, de manevrarea barcilor cu motor, de off-road sau de alte sporturi asemanatoare, nu uita sa ai grija de sanatatea ta.

In plus, mai trebuie sa stii ca asigurarea TURIST XTREME ADVENTURE te protejeaza atat in caz de accident ca urmare a practicarii unui sport extrem, pe teritoriul Europei. Generali despăgubeşte cheltuielile medicale impuse de tratamentul chirurgical, farmaceutic, de spitalizare sau stomatologic in caz de urgenta, precum si cheltuielile de repatriere, care includ transportul sanitar sau repatrierea corpului, in caz de invaliditate temporara/permanenta sau deces, ca urmare a unui risc asigurat survenit in perioada de valabilitate a asigurarii (in limita sumelor asigurate).

La orice asigurare eXtreme pentru sporturile de iarnă, beneficiezi de:
– Asistență rutieră (500 Euro);
– Asigurarea echipamentului de iarnă (500 Euro);
– Întreruperea călătoriei (1.000 Euro);

– Răspunderea civilă (1.000 Euro).
Totodata, iti oferim asistenta medicala non-stop, iar in cazul in care se intampla un accident, preluam prompt cheltuielile medicale si acoperim tratamentului medical de urgenta.

120 de zile, in care sa practici sportul extrem. Sau poate iti doresti doar doua zile cu snowboardul in Austria. In ambele situatii, la noi poti incheia asigurarea TURIST XTREME ADVENTURE pentru o perioada de minimum 3 zile si de maximum 120 de zile.

Si cum dragostea de sporturi extreme nu tine cont de varsta, daca ai pana in 70 de ani, la noi poti incheia aceasta asigurare chiar acum.

 

Va rugam sa ne contactati chiar acum pentru asigurarea dorita la telefon 0723,239,239 sau pe email eolidi@yahoo.com

 

 

%d blogeri au apreciat: