septembrie 7, 2015

Sejururi

 

Fie ca plănuiți sa evadați într-un loc la care ați visat dintotdeauna si ați pregătit toate detaliile pentru a petrece un sejur de vis din timp, fie ca v-ați decis în ultimul moment sa plecați într-o vacanta Last Minute, noi va oferim cele mai bune variante de sejur Early Booking si Last Minute pentru o gama variata de destinații. Alegerea unui sejur Early Booking se adresează în special acelei categorii de turiști care iți planifica vacanta din timp, fiind util în special familiilor cu copii care vor sa își asigure o vacanta atent planificata, reprezentând opțiunea ideala pentru a beneficia de tarife bune. Ofertele de sejur Last Minute sunt alegerea indicata pentru turiștii care prefera sa evite stresul planificării unei vacante în avans, procurarea acestora în ultimul moment fiind alternativa ideala pentru petrecerea unui sejur de neuitat în locuri spectaculoase la tarife accesibile.

 

 

Va oferim o varietate de opțiuni pentru alegerea unui sejur de vis, atât în Europa unde poți descoperi comorile ascunse ale destinațiilor de top, cat și oferte de sejururi în afara continentului, ce oferă șansa creării unor amintiri de neuitat, călătorind către destinații spectaculoase. Ofertele noastre de sejur se adresează atât turiștilor tineri in căutare de aventura, familiilor cu copii ce au la dispoziție o gama variata de oferte de sejur, extrem de populare datorita facilitaților pe care le oferă, cat și varstinicilor ce doresc sa petreacă un sejur liniștit sau cuplurilor în căutare de o escapada romantica.

 

 

Agentia de turism Eolidi Tour va ofera posibilitatea de a alege sejururi in cele mai populare destinatii din tara si din strainatate, la preturi excelente. Romania ,Grecia, Turcia, Bulgaria, Cipru, Egipt, Italia, Spania si Emiratele Arabe Unite te asteapta pentru a te bucura de o vacanta reusita!

 

 

 

 

Vindem sejururi in tara pe baza Voucherelor de Vacanta .Aceptam plata cu carduri de vacanta UP Romania, Sodexo, Edenred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *