decembrie 28, 2016

City break Cracovia

 CITY BREAK CRACOVIA
31.05.2017 – 5.06.2017| 6 zile – 5 nopti | 239 Euro
Bucuresti – Budapesta – Szentendre – Zakopane – Cracovia – Auschwitz – Czestochowa

Ziua 1/Miercuri 31.05 BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire la ora 04.30, plecare la ora 05.00 din parcarea de la Academia Militara, pe traseul Bucuresti – Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Deva – Arad. In cursul serii putem participa la cel mai indragit program din Budapesta – Croaziera pe Dunare cu cina festiva la bordul navei, unde veti fi intampinati cu o bautura de bun venit dupa care puteti degusta preparate reci si calde, salate cat si preparate traditionale precum sarmalute , gulas si strudele ca desert. Bineinteles toate acestea vor putea fi servite impreuna cu vinul traditional Tokaji.

Ziua 2/Joi 01.06 BUDAPESTA – SZENTENDRE – CRACOVIA
Mic dejun. Plecam spre Polonia, cu un popas la Szentendre – orasul artizanilor, renumit pentru portelanul Herend, paprika, martipan si cafenele. Vizita la Zakopane, cea mai cunoscută staţiune montană din Polonia. Sosire in Capitala Culturala a Poloniei – Cracovia, al doilea oraş ca mărime şi unul dintre cele mai vechi din Polonia . Cazare la Hotel 3* in Cracovia.

Ziua 3/Vineri 02.06 CRACOVIA
Mic dejun. Va propunem o excursie la Auschwitz – Birkenau –lagar de concentrare si exterminare a detinutilor politici, al celui de-al Treilea Reich, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. In anul 1979, UNESCO a declarat lagarele de la Auschwitz ca parte a mostenirii culturale universale a omenirii. Ne intoarcem in Cracovia, pentru un tur pietonal: Castelul Wawel, Catedrala Regala, Bazilica Sf. Maria, Orasul Vechi – Piata Rynek Glowny, Biserica Sf. Maria, Biserica Sf. Barbara, Hala de Tesaturi, Turnul Primariei, eleganta strada Florianska, fortul Barbican, Poarta St. Florian, monumentul Grunwald. Cazare la Hotel 3* in Cracovia.

Ziua 4/Sambata 03.06 CRACOVIA – CZESTOCHOWA (optional)
Dupa micul dejun, program liber in Cracovia sau optional va propunem o excursie la Czestochowa pentru a vedea manastirea Jasna Gora – “Muntele Luminos”, asa cum se traduce din poloneza Jasna Gora, reprezinta capitala spirituala a Poloniei, unde se gaseste cel mai faimos altar din aceasta tara, dedicat Maicii Domnului.Totodata aici este si cel mai mare si mai popular loc de pelerinaj din Polonia, ce adaposteste icoana “Maica Domnului Neagra”. Cazare la Hotel 3* in Cracovia.

Ziua 5/Duminica 04.06 CRACOVIA – WIELICZKA – BUDAPESTA
Mic dejun. Ne indreptam spre Budapesta, cu un popas la salina Wieliczka, construita in secolul al XIII-lea si functionala pana in anul 2007, fiind una dintre cele mai vechi mine aflate in exploatare. Sosim in Budapesta in cursul serii. Fiind ultima seara, propunem excursia optionala cu Program folcloric si cina specific ungureasca la CRAMA BORKATAKOMBA (catacomba vinului), un adevarat muzeu viu al celui mai vechi mestesug din zona, viticultura. Masa cuprinde un meniu bogat cu feluri specifice unguresti, palinca, vinuri si program folcloric cu dans si muzica traditionala. Restaurantul are o atmosfera speciala ce ofera oaspetilor o experienta unica inca de la intrare. Programul vesel de folclor are trei componente, primele doua reprezentand dansuri populare maghiare iar a treia dansuri tiganesti. In timpul programului veti fi invitati sa luati parte la dansurile traditionalea, companiate de orchestra locala. La terminarea spectacolului si a cinei, mai exact la iesirea din restaurant puteti achizitiona drept suvenir o sticla cu vin traditional cu poza dumneavoastra.
Cazare hotel 4* in Budapesta.

Ziua 6/Luni 05.06 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun, plecam spre Bucuresti, sosire in cursul noptii.

Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 40 pers.
ATENTIE :

Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala .
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* In cazul unui grup mai mic de 40 persoane ( 30-39 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/persoana;

Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare , in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!
Data de plecare Tarif de persoana in camera dubla/tripla Copil 6-11.99 ani Supliment camera single
31.05.2017                                    239 €                                            209 €                                        99 €

PRETUL INCLUDE:
-Transport autocar clasificat pentru transport international;
-5 nopti cazare hoteluri 3*/4* cu mic dejun conform program;
-Tur panoramic in Budapesta si Cracovia;
-Insotitor de grup;
-Vizitele turistice conform program: Auschwitz –Birkenau, Szetendre, Zakopane si Wieliczka; -Asig. medicala (aprox. 38 lei/pers.) / Asig Storno ;
-Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 47 lei ;
-Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
-Vizitele incluse in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;
– Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 5 €/pers.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
Excursii optionale – tarife standard :
• Czestochowa – 25 euro
• Croaziera pe Dunare cu cina – 35 euro
• Cina cu program folcloric Borkatakomba – 35 euro Excursii optionale – TARIFE SPECIALE pentru inscrierile din tara :
• Czestochowa – 20 euro
• Croaziera pe Dunare cu cina – 30 euro
Cina cu program folcloric Borkatakomba – 30 euro
Reducere de 5 €/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii)
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.