iulie 26, 2016

COMORILE CHINEI – Beijing, Xi’an, Shanghai

Beijing – Xi’an – Suzhou – Shanghai
10 zile – avion
Reducere de la 1408 € :Oferta speciala 1225 €

BONUSURI :
• GRATUIT – Excursie in SUZHOU
• 6 pranzuri + 7 cine

PREŢUL INCLUDE
• Bilet de avion Bucureşti –Beijing si Shanghai – Bucureşti, zbor Turkish Airlines (orarul de zbor se poate modifica).
• transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
• 7 cazări cu MD in hoteluri de 4* ;
• 6 pranzuri + 7 cine (fara bauturi) cu specific local ;
• Transferurile, tururile si excursiile mentionate in program;
• Bilet de avion Xi’an – Shanghai;
• Bilet pentru trenul trenul de mare viteza Beijing – Xi’an;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
• Ghizi locali;
• Conducator de grup roman

NU SUNT INCLUSE IN PRET
(se achita obligatoriu la inscriere)
• taxe de aeroport si zboruri locale 515 € ;
• taxa de viza + procesare acte 65 €
• bacsis 25 €;
• excursiile si activitatile optionale, toate minim 15 persoane;
• asigurarea medicala si cea storno;
• taxe foto + video locale (se achita optional la fata locului).

Termen de inscriere: Minim 5 saptamani inaintea datei plecarii

Grup minim 15 persoane

NOTE
1 Programul poate fi modificat in anumite conditii obiective respectand perioada, itinerarul si categoria serviciilor oferite initial.
2 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, resprectiv de Ambasada Indiei; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.
3 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
4 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de Ministerul de resort al tarii de destinatie.
5 Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie
6 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare. Oferta este calculata pe baza paritatii euro/dolar 1/1,1; in situatia modificarii cu mai mult de 5% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful.
7 Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor
8 Asezarea in autocarele sau microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua ;
9 Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.

ACTE NECESARE pentru OBTINEREA VIZEI de INTRARE in CHINA
• 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa).
• pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, care sa contina cel putin 2 coli albe;
• adeverinta de salariat de la firma angajatoare cu precizarea functiei / cupon de pensie.
• adeverinta de elev si certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student
• copie dupa cartea de identitate

Program
Ziua 1. 25.09.2016 BUCUREŞTI – BEIJING
Prezentare în aeroportul Otopeni la ora 19:45 pentru zbor Bucuresti–Beijing via Istanbul cu compania Turkish Airlines. Noapte la bord.

 Ziua 2. 26.09.2016 BEIJING – Templul Cerului
Dupa amiaza sosire in Beijing, capitala Chinei. Suntem intampinati de ghidul local. Transfer in oras, unde vizitam Templul Cerului, cel mai mare complex de temple din China, datand din timpul dinastiei Ming. Deplasare la hotel. Cazare si cina la hotel 4*.

Ziua 3. 27.09.2016 BEIJING – Piata Tiananmen – Orasul Interzis
Mic dejun. Astazi Beijingul ne rasfata cu magnificele sale monumente: Piata Tiananmen, devenita simbol al orasului, cea mai mare piata publica din lume sI Orasul Interzis, impresionant complex de palate intins pe o suprafata de 32 ha, resedinta a imparatilor chinezi din dinastiile Ming si Qing timpe de peste 500 de ani. In Piata Tiananmen admiram Poarta Pacii Celeste, loc pentru urmarirea paradelor militare, cu uriasul portret al lui Mao, Monumentul Eroilor Neamului, ridicat in memoria revoltei studentilor din anul 1989 si Mausoleul Presedintelui Mao, construit dupa moartea acestuia, in 1976. Umreaza apoi Zijin Cheng (Orasul Interzis), construit de imparatul Yongle cand a mutat capitala la Beijing in anul 1421. Complexul cuprinde o serie de cladiri si sali separate de trecatori, exact ca un mic oras, spunandu-se ca este alcatuit din 9.000 de incaperi si 800 de cladiri. Vizitam apoi Palatul de Vara, vechi refugiu imperial cu o insiruire fara sfarsit de sali si temple asezate in cea mai mare gradina imperiala din China, in jurul vastului lac Kunming. Timp liber la dispozitia turistilor. Optional, plimbare cu ricsa pentru a descoperi unica lume a hutongurilor din Beijing, o plasa de stradute inguste ce isi croiesc drum prin tot orasul. Cazare la acelasi hotel din Beijing. Pranz + cina.

 Ziua 4. 28.09.2016 BEIJING– Marele Zid Chinezesc – Drumul Sacru
Mic dejun. In aceasta zi vizitam Wanli Changchrng (Marele Zid Chinezesc), conceput pentru a apara China in fata invaziilor mongole, si care se intinde peste China de Nord pe 6300 km, urmand contururile dealurilor si muntilor. Sectiuni din zid au fost restaurate in apropierea Beijingului, inspirand si astazi admiratia vizitatorilor. Dupa amiaza strabatem Drumul Sacru catre Mormintele dinastiei Ming, strajuit de statui impunatoare. La intoarcere in Beijing, vom servi o cina la un restaurant traditional care are in meniu Rata Pekineza (cina nu include bauturi). Cazare in Beijing. Pranz + Rata Pekineza
 Ziua 5. 29.09.2016 BEIJING – Xi’an (tren de mare viteza)
Mic dejun. Dimineata transfer la gara pentru a ne imbarca in trenul de mare viteza spre Xian si parcurgem cei peste 1000 km in doar 4 – 5 ore. Dupa amiaza vizitam cartierul musulman si Da Qinghzhensi – Marea Moschee, impresionanta prin dimensiunile sale, fiind proiectata in stilul unui templu chinezesc. Continuam cu vechile Ziduri al Orasului, lungi de 14 km si inalte de 12 metri, excelent conservat pana in prezent si care dateaza din timpul dinastiei Ming. Cazare in Xian la hotel 4*. Pranz + cina.

 Ziua 6. 30.09.2016 Xi’an – Soldatii de teracota – SHANGHAI
Mic dejun. Dimineata vizitam unul dintre cele mai importante situri arheologice descoperite in secolul al XX-lea : Armata Razboinicilor de Teracota, ale carui origini se intind in negura vremurilor de acum 2000 de ani. Au fost realizate peste 8000 de statui de lut (fiecare in parte fiind unicat) reprezentand razboinici si cai in marime naturala, cu scopul de a il proteja in viata de dupa moarte pe Qinshi Huangdi, primul imparat al Chinei. Dupa amiaza, trasnfer la aeroport pentru zborul spre Shanghai. Sosire in Shanghai si transfer la hotel. Cazare la hotel 4*. Pranz + cina

 Ziua 7. 01.10.2016 SHANGHAI – SUZHOU (Venetia Orientului)
Mic dejun. BONUS! Excursie de o zi in orasul Suzhou, supranumit Venetia Orientului, pentru ca peste 40% din suprafata orasului este acoperita de apa, fiind amplasat in Delta Fluviului Yangtze. Orasul se remarca prin podurile din piatra construite peste reteaua de canale si prin pagodele şi gradinile construite în vremea dinastiilor Ming şi Qin. Vom vizita Templul Hanshan (Muntele Rece), Gradina Wangshiyuan (Maestrul Reţelelor), unde aranjarea pavilioanelor, a dumbravilor cu bambusi si a locurilor de odihna de langa apa este un exercitiu de armonie cu natura. Incheiem cu shopping pe strada Guan Qian, una dintre cele mai cunoscute strazi pietonale din China. Cazare la acelasi hotel in Shanghai. Pranz + cina

 Ziua 8. 02.10.2016 SHANGHAI
Mic dejun. Incepem turul orasului cu Templul lui Buddha de Jad, cel mai renumit templu budist din Shanghai, unde sunt expuse doua statui din Jad ale lui Buddha. Urmeaza Orasul vechi cu Gradinile Yuyuan, cea mai faimoasa din zona si Bazarul Yuyuan, un loc unde veti observa stilul de viata traditional chinezesc. Dupa amiaza, descoperim o noua fata a orasului, poposind in Pudong, centrul financiar si simbolul Chinei moderne. Aici privirile noastre sunt atrase de tripodul din beton al Turnului Televiziunii, Perla Orientului. Seara nu se poate incheia altfel decat cu un popas in Bund, pe cheiul raului Huangpu, care cu eleganta sa desfasurare de arhitectura europeana si hotelurile de marca, evoca perfect vechiul Shanghai. Cazare in Shanghai. Pranz + cina

 Ziua 9. 03.10.2016 SHANGHAI- “Maraton de shopping”
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, in aceasta ultima zi va veti bucura de timp liber pentru a putea alege fara graba o multime de cadouri pentru cei dragi. In jurul orei 19.30, transfer spre aeroport pentru zborul catre Istanbul. Noapte la bord.

 Ziua 10. 04.10.2016 ISTANBUL – BUCURESTI
Dupa o scurta escala la Istanbul, continuam zborul spre Bucuresti, unde ajungem in cursul diminetii.

DATE DE PLECARE 2016 25.09, Supl. SINGLE
Loc în cameră DBL 1225 € 285 €

ORAR ZBOR – TURKISH AIRLINES

Bucuresti -Otopeni decolare 21.50 Aterizare Istanbul 23.15
Istanbul decolare 01.05 Aterizare Beijing 15.05

Shanghai decolare 22.45 Aterizare Istanbul 05.25
Istanbul decolare 07.45 Aterizare Otopeni 09.05

HOTELURI UTILIZATE IN ACEST CIRCUIT

Beijing – Hotel Presidential 4* (sau similar) http://www.thepresidentialhotel.com/en/index.html

Xi’an – Titan Times Hotel 4* (sau similar) http://en.titantimeshotel.com/index.html

Shanghai- Hotel Bund Riverside 4* (sau similar) http://www.thebundriversidehotelshanghai.com/

Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii

%d blogeri au apreciat: